Advert
as

Başkan Yıldız, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Yıldız, Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Halimepınar Mahallesindeki Merkez Taziye Evinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Halimepınar Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.Mahalle toplantılarına önem verdiğini dile getiren Başkan Yıldız,“Toplantımız, istişare ve değerlendirme toplantıları kapsamında yapılmaktadır. Bu toplantılar ile belediye olarak kendi eksiklerimiz görmüş olacağız ve inşallah sizlerden alacağımız bilgiler doğrultusunda eksiklerimizi tamamlamaya gideceğiz. 2 yılı geride bıraktım. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda başımız dik ve bundan sonra da inşallah yapacağımız çalışmalar sonucunda başımızın dik bir şekilde huzurlarına çıkmak istiyorum. Tabii bizler de insanız. Beşer olarak zaman zaman bizim de eksiğimiz/yanlışımız vardır. Ki onun için buradayız. İnşallah bunları da sizlerin ağzında duymak isteriz. Bu konuda da sizden destek bekliyoruz. 2015 yılında neler yaptık, sizlere bahsetmek istiyoruz. Yine bununla alakalı olarak Halime Pınar mahallemize neler yapıldı, bundan sonra programımızda neler var. Bununla ilgili kısaca değineceğim. Eksikliklerimizi burada bizlere söylerseniz biz bundan daha çok memnun olacağız. Dolayısıyla herkese eksik gördüğünü ve bizden beklentisini burada söylerse biz daha çok mutlu olacağız. 2015 yılında belediyemizin imar yolları düzenlemesine 85 kilo metre parke ve bordür döşemesi yaptık. Aşağı yukarı bütün mahallelerimizde çalışmalar yaptık. Bu bağlamda biliyorsunuz yol yaparken ihate duvarları yapıyoruz. 2015 yılında yaklaşık 12 bin metrekare taş duvar yine 1200 metrekare perde beton yapmak suretiyle halkımızın hizmetine sunduk. Tabi bunun yanında birçok irili ufaklı çalışmalarımız olmuş. 4500 metrekare alanda çocukları nefes almaları adına park yaptık.  İnşallah bunun bunları sayısını ileriki yıllarda arttırmayı düşünüyoruz. Halime Pınar Mahallesi'ni buradaki neler yaptık, neler yapmayı düşünüyoruz? Halime pınar mahallemizde stabilize yol, ihata duvarları ve yol çalışmaları yaptık.  Malumunuz eksik altyapı çalışmaları vardır. İşi alan firma şantiyesini kurdu bir hafta içinde alt yapı çalışmaları başlayacak. Kanalizasyon eksikliğinden dolayı bazı çalışmalar yapılmadı. Alt yapı çalışması ile birçok sokakta yol yapımı ve imar çalışmaları yapılacak. Elbette bütün mahallelerimizde sıkıntılı olan problemli olan yerler var. Hepsini bir anda yapabilme şansımız yok. Bunlar bir takvim belirleyip takvim neticesinde çözmeye çalışacağım.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum