Advert
as

Gençtavus Köyünde Muhtarlık Seçimi

Gençtavus Köyünde Muhtarlık Seçimi

Gençtavus Köy Muhtarı Mehmet Karlı’nın vefatı nedeniyle boşalan Muhtarlık için 5 Haziran 2016 tarihinde seçim yapılacağı belirtildi.

İlçe Seçim Kurulu, Gençtavus Köy Muhtarı Mehmet Karlı’nın vefatı nedeniyle boşalan Muhtarlık için 5 Haziran 2016 tarihinde Muhtarlık ara seçimi yapılacağını duyurdu.

Konu ile ilgili İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından yapılan açıklamada,”2972 Sayılı Mahalli İdareler İle Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimi Hakkında Kanunun 33.maddesi gereğince; 5 Haziran 2016 Pazar günü boşalan muhtarlık için Gençtavus Köyünde Muhtarlık Ara Seçimi yapılacaktır.

 

Muhtarlık Bölgesi Askı Listesi Genç tavus Köyünde 18 Nisan Pazartesi gününden itibaren askıya çıkarılmıştır. 29 Nisan Cuma günü saat 17.00 ‘ye kadar askıda kalacak askı listesinde, vatandaşların kayıtlarının olup olmadığını öğrenmeleri için listeleri kontrol etmeleri gerekmektedir. Gençtavus köyü halkımıza ilanen duyurulur.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum