Advert
as

Müftü Ateş’ten Kaymakam Okumuş’a Ziyaret

Müftü Ateş’ten Kaymakam Okumuş’a Ziyaret

İlçe Müftüsü Sırrı Fuat Ateş, Hz. Muhammed (sav)’in dünyaya gelişinin kutlandığı “Kutlu Doğum Haftası” kapsamında Kaymakam Fatih Okumuş’u ziyaret etti.

Solhan İlçe Müftüsü Sırrı Fuat Ateş, Vaiz Osman Numanoğlu ve müftülük personeli Yunus Ökçün ile İdris Çiftçi Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Kaymakam Fatih Okumuş’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Okumuş kendisine çiçek takdim eden Müftülük personeline teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

 

Ziyarette, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile ilgili olarak Kaymakam Okumuş’a bilgi veren Müftü Ateş, Kutlu Doğum Haftası’nın bu yıl ki temasının ‘Hazreti Peygamber, Tevhid ve Vahdet’ olduğunu belirtti.

 

Müftü ve beraberindeki heyet, daha sonra Hükümet Konağında bulunan kurum amirleri ve çalışanlarını ziyaret ederek gül ve kitap hediye etti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum