Advert
as

PANDEMİNİN GÖLGESİNDE GEÇEN BAYRAMLARIN ARDINDAN İLK KEZ RAMAZAN BAYRAMI KUTLANDI

PANDEMİNİN GÖLGESİNDE GEÇEN BAYRAMLARIN ARDINDAN İLK KEZ RAMAZAN BAYRAMI KUTLANDI

Pandeminin gölgesinde geçen bayramların ardından vakaların normale dönmesiyle kısıtlamaların olmadığı bu bayramda Solhan’da resmi bayramlaşma proğramı düzenlendi.

İki yılın ardından pandeminin tekrar normal dönmesiyle bu yıl Ramazan Bayramı resmi programı düzenlendi. Yapılan bayramlaşma programında Kaymakam Çetin, bayramlaşma programına katılanların bayramını tebrik etti.
2020-21 yıllarına denk gelen son dört bayram pandemi nedeniyle buruk geçerken, geçtiğimiz kurban bayramında ise, resmi bir program düzenlenmezken, ilçe protokolü ve vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına ve pandemi tedbirlerine uyarak çeşirli ziyaretler gerçekleştirip bayramlaşmıştı. Geçen dört bayramın ardından bu yıl resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Önceki bayramlarda vatandaşlara bayram namazından sonra tokalaşarak bayramlaşamazken bu bayram vatandaşlar cami içinde uzun bayramlaşma kuyrukları oluşturdu.
Bayram namazını müteakiben camide vatandaşların bayramlaşmasıyla başlayan Ramazan Bayramı Mezarlık ziyareti ile devam etti. Akraba, komşu, hasta ve yaşlı ziyaretleri ile devam eden bayramda önceki bayramlara nazaran biraz hareketli geçti.
Belediye Çay Bahçesinde yapılan bayramlaşmaya yoğun ilgi gösterildi. Resmi bayramlaşmaya; Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin ve Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın programa katılanların bayramını kutladığı programın sonra ermesiyle bayram ziyaretleri yapıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum