Advert
as

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teniste İl Birincisi Oldu

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teniste İl Birincisi Oldu

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen okullar arası masa tenisi turnuvasında Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

 

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen okullar arası masa tenisi turnuvası şehir spor salonunda yapıldı.

 

11 erkek, 5 kız takımı olmak üzere yaklaşık 70 sporcunun katıldığı masa tenisi yarışmalarında, kızlar kategorisinde Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken erkekler kategorisinde Rekabet kurumu Anadolu lisesi şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri Beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

 

Kızlar kategorisinde, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; erkek kategorisinde ise, İMKB Bingöl Anadolu Lisesi, TESK Anadolu Lisesi ve Bingöl Anadolu İmam Hatip Lisesi dereceye giren diğer okullar oldu.

 

Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Okul müdürü Muhittin Çiftçi,  masa tenisi turnuvasında il birincisi olan öğrencilere Cuma günü çeşitli hediyeler verildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum