Advert
as

Çağrı- Der’den Muhtaçlara Yardım

Çağrı- Der’den Muhtaçlara Yardım

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Solhan Çağrı Der, yaptığı gıda ve kırmızı et yardımı ile 22 muhtaç ve fakir ailenin yüzünü güldürdü.

 

Yaptığı yardım faaliyetleriyle muhtaç ve mağdurların yüzünü güldüren Solhan Çağrı Der, Kasım ayı faaliyet raporunu kamuoyuna açıkladı. Her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaçları sevindirmeye devam eden Solhan Çağrı-Der, Kasım ayında 22 muhtaç ve mağdur aileye yardımda bulundu.

Kasım ayı Faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaşan Solhan Çağrı-Der açıklamasında hayırseverlere çağrıda bulunarak, özellikle kış şartlarının ağırlaştığı şu günlerde fakir ve muhtaç ailelerin durumlarını da göz önünde bulundurarak duyarlılık göstermeleri istenildi.

 

Solhan Çağrı- Der, her ay fakir, muhtaç ve yetim ailelerimize yardımlarda bulunduklarını belirten açıklamada, “Kamuoyunun da malumu olduğu üzere Umut Kervanı Yardım Platformu’na üye derneklerden olan Solhan Çağrı Der olarak, Kasım ayında da fakir, muhtaç ve yetim ailelerimize yardımlarımızı ulaştırdık.”denildi.

 

 

Açıklamanın devamında,”Buradan hayırseverlerden isteğimiz kış aylarının etkisini gösterdiği bu aylarda, fakir ailelere el uzatmalarını istiyoruz. Kendimiz için istediğimizi kardeşlerimiz için istediğimizde, mümin olma vasfı kazanacağımız gerçeğini unutmamamız gerekiyor. Bizler mağdur ve muhtaç ailelerin sıkıntılarını hafiflettiğimiz de ve ihtiyaçlarını karşıladığımız taktirde Yüce Rabbimiz de kıyamet günü sıkıntılarımızı hafifletecek ve ihtiyaçlarımızı karşılayacaktır. Muhtaç ailelerimizin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa giderme adına hayırseverlerden yardım talep ediyoruz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum