Advert
as

GENÇLER, ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

GENÇLER, ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü, 17 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek amacıyla "Çöp Toplama" etkinliği düzenledi.

17 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü, gönüllü gençler ile birlikte Bingöl Solhan karayolu üzerinde bulunan Karan Parkında bulunan çöpleri topladı. 

Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan,“Biz doğayı korudukça doğa da bizi korur” diyerek gönüllü gençlerimizle birlikte 17 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinliği gerçekleştirdik. Temiz bir çevrede yaşamak herkesin hakkı olduğu gibi çevreyi kirletmemekte bizim elimizde.”dedi. 

Düzenlenen etkinliğe, geçen hafta sonu Trabzon’da yapılan U20 kategorisi Dağ Koşusu Türkiye 3.sü olan Abdulmecit Açan, 2020 Gençler 1500 metre Türkiye 6.sı Sedat Açan, gönüllü gençler, gençlik liderleri ile çöp toplama etkinliğini gören yolcularda etkinliğe katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum