Advert
as

'YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU' ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

'YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU' ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak amacıyla Solhan’da “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” etkinliği düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” farkındalık etkinliği Solhan’da düzenlendi. Bu etkinlikle hem yayalar hem de araç sürücüler bilgilendirildi. 

Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla; Solhan Kaymakamlığı koordinasyonunda Yeşilova Mahallesi Solhan-Bingöl karayolunda düzenlenen farkındalık etkinliğine, Kaymakam Muhammed Çetin’in yanı sıra, kurum amirleri, Emniyet ve jandarma personeli ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Tescil Büro Amirliği ile Solhan İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa, ışıksız yaya geçitlerinde yayaların geçişleri uygulamalı olarak anlatıldı. 

Araç sürücülerine broşür dağıtan Kaymakam Çetin, sürücülere, trafik kurallarına uymaları, emniyet kemeri takmaları ve yaya geçitlerine yaklaşırken buradan geçen yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeleri hususlarında hatırlatmalarda bulundu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum