Advert
as

ÖĞRETMEN HÜSEYİN ARTUNÇ OKULUNDA TATBİKAT

ÖĞRETMEN HÜSEYİN ARTUNÇ OKULUNDA TATBİKAT

Solhan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünce Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci, öğretmen ve personele yönelik uygulamalı yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Deprem ve Sivil Savunma Tatbikatı çerçevesinde; sarı alarm çaldığında sınıflarda deprem önlemi alan öğrenciler, kırmızı alarm çaldığında ise okulu boşaltarak bahçedeki toplanma yerine inerek tatbikatı gerçekleştirdiler. 

13 Ekim 2022 Perşembe günü düzenlenen Yangın söndürme ve kurtarma tatbikatı öncesi okulda öğrenci, öğretmen ve personel bilgilendirildi. 

Çalan sarı alarmda okulda tedbir alan öğrenciler, kırmızı alarmın çalması ile okul bahçesine indiler. İtfaiye destekli yapılan tatbikatta yakılan ateş, yangın tüpü ve itfaiye desteği ile söndürülüp tatbikat gerçekleştirildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum