Advert
as

SOLHANLI AİLENİN 4 FERDİ DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

SOLHANLI AİLENİN 4 FERDİ DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

Adana'dan ziyaret amacıyla Hatay'a giden Solhanlı İnan ailesi, depremde enkaz altında 4 kişi hayatını kaybederken, üç kişi ise sağ çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremler 10 şehirde büyük yıkıma neden oldu.

 Büyük yıkımın ve çok sayıda can kaybının yaşandığı Hatay'dan gelen bir haber daha yürekleri yaktı. Yıllar önce Bingöl'ün Solhan İçesi Düzağaç Köyü Dervişli (Mirzadoryêş) Mezrası'ndan Adana'ya göç eden İnan ailesi, Hatay'daki yıkımda enkaz altında kaldı.

 Edinilen bilgiye göre Adana'da ikamet eden Tahsin İnan'ın eşi Melek İnan ve oğlu Erhan İnan, Hatay'da kamu görevlisi olan oğulları Ercan İnan'ı ziyarete gittiler. Burada depreme yakalanan İnan ailesinden Melek İnan, Ercan ve Erhan İnan kardeşler ile Ercan İnan'ın 3 yaşındaki kız çocuğu Dilan İnan enkaz altında kalarak yaşamlarını kaybetti.

 Ercan İnan'ın eşi ve 2 çocuğu ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Hayatını kaybeden İnan ailesinin dört ferdi, Adana'daki aile mezarlığında defnedildi. Taziye de Adana Seyhan merkez Gürselpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

 Solhan Haber Gazetesi olarak depremde enkaz altında kalıp başta İnan Ailesi ferdleri olmak üzere vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan  rahmet diliyor yaralılara da şifalar diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum