Advert
as

BELEDİYE PERSONELİNE "AFET EĞİTİMİ" VERİLDİ

BELEDİYE PERSONELİNE

Bingöl İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli tarafından Solhan Belediye Müdürlerine ve Personellerine "Afet Eğitimi" verildi.

Bingöl İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), kent genelin kamu kurum ve kuruluşlara yönelik afet eğitimlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Belediye Müdürlerine ve Personellerine afet eğitimi verildiğini belirten AFAD İl Müdürlüğü, “Personellerimize yönelik eğitimlerimiz devam ediyor. 3.ekibe yönelik çadır kurma ve afet eğitim farkındalık konusunda eğitmelerimiz tarafından uygulamalı eğitim verilmiştir” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum