Advert
as

MEMLEKETİNE DÖNECEK DEPREMZEDELERE YOL YARDIMI

MEMLEKETİNE DÖNECEK DEPREMZEDELERE YOL YARDIMI

Deprem sonrası Bingöl'e misafir olarak gelen depremzedelerden, memleketlerine dönecek olanların dönüş işlem ve yol masrafları ilgili kurumlarca karşılanacak.

Valilik, deprem bölgesindeki ikametlerine dönmek isteyen vatandaşların Açık Kapı Birimi veya AFAD'a müracaat etmeleri gerektiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, “6 Şubat deprem sonrası ilimize gelerek misafir olan afetzede vatandaşlarımızın deprem bölgelerine dönüş işlemleri ve yol masrafı ödemeleri için Bingöl Valiliği Açık Kapı Birimi veya AFAD İl Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekmektedir” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum