Advert
as

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİNDEN SINAVLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİNDEN SINAVLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

Bingöl Üniversitesi bazı fakülteler ve sınıf düzeyleri hariç, yarıyıl sonu ve bütünleme sınavlarının online yapılması kararını aldı.

Bingöl Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Üniversitemiz Senatosu, 22.05.2023 tarihinde toplanarak 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yarıyıl Sonu (Final) ve Bütünleme Sınavlarının yürütülmesine yönelik aşağıdaki kararları almıştır: 

1. Diş Hekimliği Fakültesinin 4 ve 5. sınıf, Veterinerlik Fakültesinin 5. sınıfında Yükseköğretimde Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği kapsamında uygulama yapılan dersler ile İslami İlimler Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesinin Öğretmenlik Uygulaması dersinin Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavlarının yüz yüze yapılmasına,  

2. Diğer tüm önlisans, lisans ve lisansüstü derslerin Yarıyıl Sonu ve Bütünleme Sınavlarının çevrim içi (online) yapılmasına karar verildi." Denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum