Advert
as

KADINLARA FİNANSAL OKURYAZARLIK EĞİTİMİ

KADINLARA FİNANSAL OKURYAZARLIK EĞİTİMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Bingöl’de “Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi” paneli düzenlendi.

Bingöl’de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen "Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi” paneli Bingöl Belediyesi konferans salonunda düzenlendi.

Panele Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Orhan Varan, İŞKUR, KOSGEB, SGK Temsilcileri ile kadınların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Orhan Varan,“ Hedefimiz kadınların para yönetimi, gelir, harcama, birikim, borç, tasarruf, yatırım araçları, bireysel emeklilik sistemi gibi konularda farkındalıklarının artırılmasını sağlamak, çalışma ve sosyal güvenlik hakları ile ekonomik açıdan güçlenmelerine yönelik destek ve teşviklere ilişkin bilgi sunmaktır.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak “Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Toplum” hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kadınlarımızın insan onuruna yakışan bir hayat sürmeleri; ayrıca eğitim, bilim, siyaset, ekonomi ve çalışma hayatı başta olmak üzere her alanda hak ettikleri yerleri almaları ve bu alanlara değer katmaları için kapsamlı çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.

Panele katkı sunan değerli kurumlarımız tarafından aktarılacak bilgilerin sizlere fayda sağlamasını temenni ediyorum. Desteklerinden ötürü kurumlarımıza, katılımlarınız için de sizlere çok teşekkür ediyorum.” 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum