Advert
as

Miniklerden Kaymakam ile Adliye’ye Ziyaret

Miniklerden Kaymakam ile Adliye’ye Ziyaret

Yüzenada Anaokulunda okuyan minik öğrenciler, meslek ve kurumları tanıtımı amacıyla Kaymakam Fatih Okumuş ile Adliye’yi ziyaret ettiler.

 

Meslek ve kurumları tanıtımı amacıyla Yüzenada Anaokulunda okuyan minik öğrenciler, toplu olarak ilk önce İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş’u makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Fatih Okumuş, "İlçemiz minik öğrencilerinin bu ziyaretleri bizleri memnun etmiştir." dedi.

 

Daha sonra Solhan Adliyesine geçen Minik öğrenciler, burada Hakim Serkan Gökçe ile Hakim Ahmet İnan ile mahkeme salonunu doldurdular. Minik öğrenciler, hakimlerin ve savcıların cübbelerini giyerek kısa bir süreliğine onların yerine geçtiler.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum