Advert
as

HAKİM VE SAVCILARIN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

HAKİM VE SAVCILARIN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi açıklandı. Kararnameyle Solhan’da görev yapan hakim ve savcıların görev yerleri değişti.

Kararname ile aralarında Bingöl ve Solhan’ın da yer aldığı 20 il ve 38 ilçenin hakim ve savcının görev yeri değişti.   

Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Uslu İzmir-Bergama Başsavcılığı görevine atanırken, Manisa Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert de Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. Atamalar kapsamında Bingöl'de hakim olarak görev yapan Sümeyye Uslu, İzmir-Bergama'ya hakim olarak; Samet Karpuz, Kayseri'ye hakim olarak; Pelin Özgür Karpuz, Kayseri'ye hakim olarak; Selin Güzel, Edirne-Keşan'a hakim olarak atandı. 

Bingöl'e yapılan atamalar kapsamında Manisa-Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken Alaşehir hakimliğinden Tuğba Sert, Bakırköy hakimliğinden Yavuz Aşkın ve Betül Aşkın, Ankara hakimliğinden Zeynep Gizem Günlü; Bingöl'e hakim olarak atandı. Genç ilçesinde görev yapan Muhammed Akif Arvas, Erzurum'a; Sakarya hakimliğinden Akile Külahcı, Genç'e hakim olarak atanırken; Solhan hakimliğinden Büşra Adanur Alpaslan, Bursa'ya; Bursa hakimliğinden Zeynep Kocatekin, Solhan'a hakim olarak atandı. Solhan'da Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Emrah Doğaner, Manisa-Turgutlu'ya; Kübra Adanur ise Düzce'ye Cumhuriyet Savcısı olarak atanırken; Konya-Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Nurullah Dağ, Kiğı Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum