Advert
as

HÜDA PAR ADANA İL BAŞKANLIĞINA KANLI SALDIRI

HÜDA PAR ADANA İL BAŞKANLIĞINA KANLI SALDIRI

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda parti mescidinde namaz kılan İl Sekreteri Sacit Pişgin hayatını kaybetti, İl Başkanı Salih Demir ise yaralandı.

Parti binasına giren iki kişi, HÜDA PAR Adana il başkanı ve İl Sekreterine namaz kıldıkları esnada, haince bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda il başkanı Salih Demir ağır yaralanırken, İl sekreteri Sacit Pişgin şehid oldu.

 Saldırı, cumartesi günü saat 17.40 Türkocağı Mahallesi'ndeki HÜDA PAR Adana İl Binasında gerçekleşti.

 Saldırıya ilişkin şu ana kadar A.S isimli bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

 Adana Valiliği de saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

 Açıklamada A.S. (72) isimli bir kişinin yakalandığı bilgisine yer verilerek şunlar kaydedildi:

"Bugün saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR İl Başkanlığı binasında bazı il yöneticilerine A. S. isimli bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıda bulunulmuştur.

Saldırıda HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir yaralanmış olup hastanede tedavisi devam etmektedir. İl Sekreteri Sacit Pişgin ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.

Saldırıyı gerçekleştiren Adana 1951 doğumlu A. S. güvenlik güçlerimizce gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat çok yönlü devam etmektedir.

Meydana gelen bu elim olaydan dolayı üzüntümüzü paylaşıyor, hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı, yaralanan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir'e de acil şifalar diliyoruz."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum