Advert
as

AV TÜFEĞİ RUHSAT YENİLEME SÜRESİ UZATILDI

AV TÜFEĞİ RUHSAT YENİLEME SÜRESİ UZATILDI

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme süresinin 01.09.2024 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

 Av tüfeği ruhsatı yenileme süresinin uzatıldığını açıklayan Bingöl Valiliği, yaşanılan yoğunluk sebebiyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına ruhsatname yenileme süresinin 1 Eylül 2024 tarihine kadar uzatıldığı ifade edildi.

 Ruhsat yenileme süresi ile ilgili daha önce yapılan açıklamada, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların 1 Eylül 2023 tarihine kadar belgelerini yenilemeleri gerektiği duyurulmuştu. Aksi taktirde tüfeklere kamu el koyacak ve para cezası kesilecekti.

 YİVSİZ AV TÜFEĞİ RUHSATI İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Nüfus cüzdanı aslı

2- Biyometrik fotoğraf 2 Adet (son 6 ay içerisinde çekilmiş)

3- Dilekçe

4- Parmak izi

5- Ruhsatname harcı

6- Kart bedeli

7- Sağlık raporu. (Aile hekiminden veya devlet hastanesinden alınmış olması, yivsiz av tüfeği almasında ruhen ve bedenen sakınca yoktur yazısının bulunması gerekmektedir.)

8- Vergi borcu yoktur belgesi

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum