Advert
as

ÇİFTÇİ, ORTAOKUL MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

ÇİFTÇİ, ORTAOKUL MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulamaya konulan "Başarıya Doğru Adım Adım" Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, STS ve EFOR denemelerinin sonuçlarını ortaokul müdürleriyle değerlendirdi.

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulamaya konulan "Başarıya Doğru Adım Adım" Projesi kapsamında il geneli ortaokul 7. ve 8. sınıflarda uygulanan STS (Seviye Tespit Sınavı) ile EFOR (Ölçme ve Değerlendirme Uygulama Sınavı) denemelerinin sonuçlarını ortaokul müdürleriyle değerlendirdi.

Yapılan değerlendirme sonucunda ünite bazlı tespit edilen eksikliklerin giderilmesine ilişkin yeni çalışmaların yapılacağı  vurgulandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum