Advert
as

TARIM’DAN ÇİFTÇİLERİ BİLGİLENDİRME SEFERBERLİĞİ

TARIM’DAN ÇİFTÇİLERİ BİLGİLENDİRME SEFERBERLİĞİ

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilçelerde ve köylerde bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçe merkezleri ve köylerde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ile ilgili bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

 İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından merkeze bağlı köylerin yanısıra Genç, Karlıova, Solhan, Adaklı, Kiğı, Yayladere ve Yedisu ilçelerinde de vatandaşlar ÇKS yönetmeliği anlatılarak bilgilendiriliyor. İl Tarım Müdürlüğü ekiplerinin, köy köy, ilçe ilçe dolaşarak Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvuru yapılması ile ilgili vatandaşları bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

ÇKS BAŞVURULARI 2 OCAK'TA SONA ERECEK

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne 2024 üretim yılı kayıt yenileme başvuruları, 2 Ocak 2024 tarihi mesai bitimine kadar e-Devlet üzerinden ya da il ve ilçelerde Tarım ve Orman müdürlüklerinden yapılabilecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum