Advert
as

ŞKEA ORTAOKULU, FUTBOLDA GRUP BİRİNCİSİ OLDU

ŞKEA ORTAOKULU, FUTBOLDA GRUP BİRİNCİSİ OLDU

Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu, okul sporları faaliyetleri kapsamında Artvin’de düzenlenen Yıldız Erkekler kategorisinde Grup 1’si olarak Tokat'ta yapılacak Yarı Finallere katılmaya hak kazandı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futbol Yıldız Erkek Grup müsabakaları, 25-27 Mart 2024 tarihleri arasında Artvin’de tamamlandı.

Turnuva sonunda düzenlenen bir törenle, dereceye giren takımlara madalyaları ve başarı belgeleri takdim edildi.

Artvin ilinde düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Grup Müsabakalarında ilimizi temsilen katılan Solhan Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu Futbol Takımı, Grup 1’si olarak Tokat'ta yapılacak Yarı Finallere katılmaya hak kazandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum