Advert
as

ÇİFTÇİLERE HİBELİ CEVİZ VE DUT FİDANI

ÇİFTÇİLERE HİBELİ CEVİZ VE DUT FİDANI

Çiftçilere hibe olarak verilen on binlerce ceviz ve dut fidanı dağıtımında konuşan Vali Usta; 'Bu değerli adım, çiftçilerimizin gelirini artırma ve tarım sektörünü güçlendirme hedefimizde önemli bir ilerlemedir' dedi.

Bingöl'de yem bitkileri, sebze ve meyve ile ata tohumu yetiştiriciliğinin yanı sıra coğrafi işaret özelliği taşıyan ürünlerin yetiştirilmesinde önemli adımlar atan Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ücretsiz fidan dağımı kapsamında il genelinde Bin 100 çiftçiye hibeli olarak 45 bin adet ceviz ve 8 bin 500 adet dut fidanı dağıtımında bulundu.

 BİN 100 ÇİFTÇİYE 53 BİN 500 FİDAN DAĞITILDI

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ceviz ve dut yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılmasını hedefleyen Meyveciliğin Geliştirilmesi Projesi ile Ceviz Eylem Planı kapsamında Bin 100 çiftçiye 45 bin ceviz ve 8 Bin 500 dut olmak üzere toplam 53 bin 500 fidan dağıtımı yapıldı.

 VALİ USTA, PROJEYE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

2024 Bahar sezonu fidan dağıtım törenine katılan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Bu değerli adım, çiftçilerimizin gelirini artırma ve tarım sektörünü güçlendirme hedefimizde önemli bir ilerlemedir. Projeyi yürüten Tarım ve Orman İl Müdürümüz ve personeli ile projeye ilgi duyan çiftçilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum