Advert
as

EMNİYETTEN AV TÜFEĞİ OLANLARA UYARI!

EMNİYETTEN AV TÜFEĞİ OLANLARA UYARI!

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, Yivsiz Ruhsatnamelerini yenilemeyen vatandaşlara her bir tüfek için 4.538 TL para cezası uygulanacağını duyurdu.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatnamelerini yenilemeyen vatandaşlara uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, yivsiz tüfek ruhsatlarının geçerlilik süresi dolan vatandaşların, ruhsatlarını yenilemeleri gerektiği belirtildi.

4.538 TL PARA CEZASI UYGULANACAK!

Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yivsiz tüfek ruhsatnameleri geçerlilik süresi dolan vatandaşların 01.09.2024 tarihine kadar ruhsatlarını yenilemeleri gerektiği vurgulandı. Ruhsatlarını yenilemeyen vatandaşların ruhsatnamelerinin 01.09.2024 tarihinden itibaren geçersiz sayılacağı ve 2521 sayılı kanunun 13. maddesi kapsamında tüfeğin muhafaza altına alınarak her bir tüfek için 4.538 TL para cezası uygulanacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, tüfeklerin bir ay içerisinde ruhsatlandırılmaması ve menşeine yarar belgenin ibraz edilmemesi halinde mülkiyetin kamuya geçirileceği belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum