Advert
as

MİNİK KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YILSONU COŞKUSU

MİNİK KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YILSONU COŞKUSU

Solhan İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören minik öğrenciler için '4-6 Yaş Kur'an Kursları Yılsonu Kapanış Programı' düzenlendi.

Solhan İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören minikler, 2023-2024 eğitim dönemi kapanış programında buluştu.

Solhan Kültür Merkezinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak, kurum amirleri, kurs öğreticileri, din görevlileri ve veliler katıldı.

Program; miniklerin Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahilerin seslendirilmesi, surelerin okunması, değerlerimiz ile ilgili sunumların yapılması ve çeşitli gösterilerle devam etti.

Programda selamlama konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak, 4-6 yaş Kur’an eğitiminin önemine değinerek; desteklerinden dolayı Kaymakam Çetin’e, emeklerinden dolayı Kur'an Kursu Öğreticilerine, velilere ve katılımlarından dolayı kurum amirlerine teşekkür etti.

Program sonunda Kaymakam Muhammed Çetin’in yaptığı konuşmada, 4-6 Yaş eğitiminin çok önemli olduğunu vurgulayarak gayretleri için Kur'an kursu öğretici ve öğrencileri tebrik etti.

Büyük bir coşkuyla izlenen program öğrencilerle çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum