Advert
as

Öğrencilere okul öncesi eğitim seti hediye edildi

Öğrencilere okul öncesi eğitim seti hediye edildi

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde “Annem ve ben” projesi kapsamında 400 anaokulu öğrencisine okul öncesi eğitim seti hediye edildi.

Karlıova 125’inci Anaokulunda düzenlenen programa Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, ilçe Milli eğitim Müdürü Ali Yıldız, Özel İdare Müdürü Bayram Sünbül ve İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Projenin mimari olan İngilizce Öğretmeni Hüsniye Kuzu yaptığı açıklamada, “SODES projesi kapsamında, Kalkınma Bakanlığının desteklediği, Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü,  Annem ve ben projemizin amacı kız çocuklarımızı ve annelerimizi bilinçlendirmektir. Eğitim fırsat eşitliğini yakalaya bilmek için kız çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak, günümüz dünyasında geleceğimizin anneleri olan kız çocuklarımızın daha eğitimli ve bilinçli bireyler olmalarını sağlamaktır amacımız.” dedi.

 

Kuzu, “Proje kapsamında dört farklı etkinlik yapacağız, bu etkinliklerden ilkini gerçekleştirdik. Okul önce eğitimin yaygınlaşması amacıyla 400 yüz okul öncesi öğrencilerimize eğitim seti hediye ettik. Ayrıca ilerleyen zamanlarda 100 kız öğrencimize materyal desteği sağlayacağız, ilçemiz müftülüğü, toplum sağlığı merkezi ve bir uzman eşliğinde anne ve kızlarımıza 3 farklı seminer düzenlemeyi, hedefliyoruz. Bu seminerler kapsamında ulaşmaya çalıştığımız hedef sayımız bin kişidir. Son olarak yaz tatilinde anne ve kızlarımızın cennet vatanı daha yakından tanımaları amacıyla 100 kişiye İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenlemeyi planlıyoruz.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum