Advert
as

İlçe Trafik Komisyonu Toplantısı Yapıldı

İlçe Trafik Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Fatih Okumuş başkanlığında ilçe trafik komisyonu toplantısı düzenlendi.

Solhan Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Fatih Okumuş, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, S.S. 10 Nolu Solhan Kooperatif Başkanı Başkanı Şemsettin Gülen ile S.S.11 Nolu Arakonak Kooperatif Başkanı Hüsamettin Yaçin katıldı. 

Toplantının ana maddesini ilçedeki trafik sorunu oluştururken, toplantıda alınacak önlemler ve yapılacak olan çalışmalar konuşuldu.

Toplantıda, ilçe merkezinden geçen Bingöl-Muş karayolundaki kabaran parke taşların düzeltilmesi, ana yoldaki araçların park yapılmasının yasaklanması, kırmızı ışık ihlali ve aşırı hız yapan araç sürücüleri için Trafik Elektronik Denetleme Sistemi uygulanması görüşüldü.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum