Advert
as

Başkan Yıldız, Yılın Başkanı Seçildi

Başkan Yıldız, Yılın Başkanı Seçildi

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği Yılın Yerel Yöneticisi ödülüne layık görüldü.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” konulu anket çalışması kapsamında yapılan oylama sonucu Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Yılın Yerel Yöneticisi seçildi. 

 

“Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü’ne” layık görüldüğünü öğrenen Başkan Abdulhakim Yıldız, “Böyle bir ödüle layık görüldüğümüz için çok mutlu olduk. Bu ödül Solhan halkınındır.” dedi. 
 

Merkezi Kayseri'de olan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin geleneksel “Yılın Yerel Yöneticileri Anket Çalışmalarında” Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, başarılı bulundu ve Yılın Yerel Yöneticisi seçildi.
 
 
Derginin anket sonuçlarına göre başarılı bulunan yerel yöneticilere ödülleri; 26 Aralık Cumartesi günü Kayseri'de düzenlenecek “Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreninde” takdim edilecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum