Advert
as

Devlet Hastanesinde Ağrı Polikliniği Açıldı

Devlet Hastanesinde Ağrı Polikliniği Açıldı

Solhan Devlet Hastanesinde hizmete giren Ağrı (Algoloji ) polikliniği kronik ağrısı olan vatandaşlar için hizmet vermeye başladı.

Solhan Devlet Hastanesinde tedavi edilemeyen kronik ağrılar için Algoloji (Ağrı) polikliniği açıldı.

 

Devlet hastanesinde üç ay önce göreve başlayan Ağrı Polikliniği (Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı) Uzman Doktor Yaşar Cırdı, “Kronik ağrısı, uzun süredir ağrısı olan hastalarımıza yardımcı olabilmek adına ağrı polikliniğinde hizmet vermeye başladık.” dedi.

 

Ağrı Polikliniği (Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı) Uzman Doktor Yaşar Cırdı, “Solhan Devlet Hastanemizde üç ay önce görevime başladım. Tıp Fakültesi Erciyes Üniversitesinde bitirdim. Uzmanlığımı ise Kocaeli Derince Eğitim Araştırma hastanesinden aldım. Yaklaşık dört yıllık pratisyenlik özgeçmişim var. Hastanemizde Kadın doğum uzmanımız var, cerrahi anlamda kadın doğum operasyonlarımızı hastanemizde gerçekleştiriyoruz. Ameliyatlar dışında kronik ağrısı olan hastalara da hizmet vermek anlamında ağrı polikliniği hizmetini açtık. Kronik ağrısı, uzun süredir ağrısı olan hastalarımıza yardımcı olabilmek için ağrı polikliniği hizmetini vermeye başladık.” dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum