Advert
as

Saadet Partisinden Gazetemize Ziyaret

Saadet Partisinden Gazetemize Ziyaret

Saadet Partisi Solhan Belediye Başkanı Adayı Mehmet Emin Düşen ve beraberindekiler gazetemizi ziyaret etti.

31 Mart 2019 yerel seçimlerde Saadet Partisi Solhan Belediye Başkanı Adayı Mehmet Emin Düşen, İl Genel Meclis Üyesi adayları ile Belediye Meclis üyesi adayları gazetemizi ziyaret etti.

 

Seçim çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Adayı Mehmet Emin Düşen,”Sizlerin şahsında pek değerli olan Solhan halkını saygı ile selamlıyoruz. Malumunuz seçim maratonu başladı. Bismillah deyip çıktığımız bu yolda halkımıza sunacağımız ilk ve en önemli vaadimiz tüm halkımıza eşit ve adil bir şekilde belediyemizin bütün kapılarını açacağız. Halkımızın özellikle bayan ve gençlerimizin dilek ve şikayetlerini aracısız olarak belediye ile buluşturma garantisi veriyoruz. Bu konuda kitle iletişim aracı olarak en büyük sorumluluk siz saygıdeğer basın mensuplarına düşmektedir. Bu vesileyle sizlerinde aracılığıyla halkımızı selamlıyor, saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde güzel bir seçim olması dileğiyle saygılarımızı sunarız.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum