Advert
as

Tavz-Der’de Tezel Yeni Başkan Seçildi

Tavz-Der’de Tezel Yeni Başkan Seçildi

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği 3. Olağanüstü Kongresi Bingöl Merkezde Bulunan Dernek Eğitim Salonunda delegelerin katılımı ile gerçekleşti.

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (Tavz-Der) hafta sonu dernek eğitim salonunda 3. Olağanüstü kongresini gerçekleştirdi.

 

Kongrede, açılış ve yoklamanın ardından Divan teşekkülü yapılarak Divan Başkanlığına İHH Bingöl Şube Başkanı Muhittin Gili, Kâtip Üyeliğine M. Tayyip Türk ve Av.Yavuz Çeliker Seçildiler.

 

Divan Başkanı ve heyeti; Yönetim ve Denetim Kurullarının faaliyet ve hesap raporlarının okunmasını istemesi üzerine Dernek Başkanı Murat Soysal 5 yıllık süre zarfında yaptıkları faaliyetleri ve denetim kurulu onaylı 3 yıllık gelir ve giderler bütçesini okudu. Ardından yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine gidildi.

 

Yönetim ve Denetim Kurullarının seçiminde tek aday olarak katılan Mehmet Tezel’in sunduğu liste oy birliği ile kabul edilerek onaylandı.

 

Genel kurula ve Divan heyetine teşekkür konuşmasına başlayan Dernek Başkanı Murat Soysal, beş yıllık sürede yaptıkları çalışmaları anlattı. Soysal; “askerlik görevim nedeniyle aranızdan ayrılıyorum. Her ne kadar aranızda olmasam da gönüllerimiz hep bir olacak. Benim dönemimde beraber çalıştığım yönetimdeki arkadaşlarım, gençlik ve kadın kolları ekibime teşekkür ederim. Herkesten helallik diliyorum” dedi.

 

Tavz-Der Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mehmet Tezel, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Tezel; “ bana bu görevi layık gördüğünüz için sizlere teşekkür ederim. Tavz-Der sadece Tavz ailesi için değil, tüm Bingöl’e hizmet eden bir kuruluştur. Yeni ekibimle bu kutlu yolda yeni projelerle güzel hizmetlerde bulunacağız. Murat kardeşimizin bıraktığı yerden bayrağı devralarak başarılı çalışmaların üstüne bizlerde bir şeyler koyarak yolumuza gönüllülerimizin desteğiyle devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Tezel; ““Dernek üyelerimizin görüş ve düşünceleri bizler için bir referans ve yol haritası olacaktır. Yönetim kurulu üyelerimiz ile ortak aklı öne çıkararak şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla hep birlikte hiçbir ayrım gözetmeksizin birlik ve beraberliğimizi daim kılmak maksadıyla gayret sarfedeceğiz” dedi.

 

Önümüzdeki üç yıllın Tavz Ailesi nezdinde Tavz-Der için ve Bingöl için çok önemli olduğunu vurgulayan başkan Tezel, önemli projelerinin olduğunu ve bu projeleri genel kurula anlatarak yeni bir vizyon belirleyeceklerinin sinyalini vererek herkese teşekkür edip konuşmasına son verdi.

 

 

Tavz-Der’in yeni Yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Tezel, Aslan Soysal, Cengiz Kurtaran, Yılmaz Araç, Hasip Çelik, Yüksel Dere, Orhan Turan, Mahfuz Demir, Ferhat Güzel, Mehmet Gül, Yaşar Yoldaş, Tuncay Aytunç, Veysel Uzunböy, İsmet Tunç, Hamza Ayaz, Ağa Buyruk, Yunus Canlı, Şirin Ercan, Şemsettin Aydın, Harun Bulut

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum