Advert
as

Vali Mantı, Engelli Vatandaşlarla Buluştu

Vali Mantı, Engelli Vatandaşlarla Buluştu

Vali Ali Mantı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen akşam yemeği programında kentteki engelli vatandaşlar ile bir araya geldi.


Bingöl Valisi Ali Mantı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen akşam yemeği programında kentteki engelli vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, kentteki engelli vatandaşlar ve aileleri adına akşam yemeği programı düzenledi.

Programa Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcıları Cevat Gün ve Tunahan Çil, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü M. Emin Çakan, kurum müdürleri, ilgili Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve üyeleri ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Bingöl Valisi Mantı’yı aralarında görmekten büyük gurur ve heyecan duyduklarını belirten konuklar için yaptığı konuşmada Vali Mantı şunları söyledi:

“Güzel ilimiz Bingöl’de hizmet yaptığımız süre içinde inşallah sizler gibi değerli kardeşlerimizle sık sık bir araya geleceğiz. Buluşmalarımızda siz kıymetli kardeşlerimizin sorularını ve sorunlarını dinleyeceğiz. Sizlerle dertleşip, muhabbet edeceğiz. Engelli kardeşlerimizin karşılaştıkları sıkıntılar için çözüm önerilerini konuşacağız. Engelsiz bir hayat için çareleri değerlendireceğiz. Zira her birey bir engelli adayıdır. Bu vesileyle İl Müdürlüğümüzün düzenlediği yemek programına katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Hepinize sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.”

Yemek programının ardından dua yapıldı. Vali Mantı, engellilerle tek tek tanışıp görüştü.

 

Program toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum