Advert
as

Başkan Dinler, Güven Tazeledi

Başkan Dinler, Güven Tazeledi

Bingöl’de faaliyet gösteren Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Başkanlığına mevcut başkan Sadrettin Dinler seçildi.


Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Bingöl İl Başkanlığının olağan Genel Kurul Kongresi, Bingöl merkez, Solhan, Genç, Karlıova, Adaklı ve diğer ilçe dernek yönetim başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Delegelerinin tümünün oyunu alarak yeniden İl başkanlığına seçilen Sadrettin Dinler, delegelerin güvenoyu aldığından dolayı memnun olduğu ve görevi sonuna kadar yürüteceğini söyledi.

 

 

Bingöl Fikr-i Asım Fikir Ve Düşünce Hareketi Derneği olarak her zaman devletin yanında yer aldıklarını açıklayan Dinler; “ Devletinizin bekası, bayrak ve vatan aşkıyla tutuşan milletimizin, aydınlık yarınları için, Bingöl’ümüzün ve Türkiye’mizin her daim var olması ve huzuru için gönüllü bekçileri olan bir STK`yız. Günümüzde STK’ların önemi, hem milletimiz hem de devletimiz nezdinde göz ardı edilemez. Millet ile devlet ve kurumları arasında bir köprü görevi görerek sorumluluğumuzun her zaman bilincinde olacağız. Şer odakları ve hainlere karşı sürekli teyakkuz halinde olacağız. İlimiz ve ilçelerimiz için hizmet anlamında her zaman hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle derneğimizin Genel Kurulunda bizleri dernek Başkanı olarak seçen ve özverili çalışmalarından dolayı tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yönetimimizi tebrik eder, hayırlı hizmetler yapmalarını yüce Allah`tan dilerim. İlimize ve Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum