Advert
as

Vali Mantı’dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Vali Mantı’dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Vali Ali Mantı ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Bingöl Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

 

Bingöl Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi tarafından "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Bingöl Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunuldu.

 

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yunus Budak, Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Kanat, Ali Yıldırım, Sinan Atan, Ahmed Çiftçi ile bazı gazeteciler tarafından karşılanan Vali Mantı ile Belediye Başkanı Barakazi, kentin geleceğine yönelik gazetecilerle istişarede bulundu.

 

Bingöl basınının uyumlu ve kaliteli haberlere imza attığını belirten Vali Mantı, "Öncelikle bu çalışmalarınızda dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Görüyorum ki hepimizin amacı Bingöl'ün bir adım ileri gitmesi ve daha güzelliklerin yaşanmasıdır. Bu konuda basınımız Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Bingöl'de de çok önemli bir vazifeyi icra ediyor." dedi.

 

Gazetecilerin kamu kurumları ve toplum arasında köprü görevi gördüğünü belirten Mantı, "Bazen insanların çok uzun sürede ulaşamadığı bilgileri çok kısa sürede topluma yayıyorsunuz. Toplumu bilgilendirme, toplumun önünü açma, topluma yön verme kurum ve kuruluşlarla toplumun arasında köprü vazifesi görme açısından güzel bir görev icra ediyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum." diye konuştu.

 

Gazeteciliğin, ulusal ve evrensel düzeyde zorlukları olan bir meslek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Barakazi de "Bunların yanı sıra yerelde gazeteci olmak daha zor. Çünkü toplumsal ilişkiler söz konusu oluyor. Özgür düşüncelerini ifade etme noktasında Bingöl basınının hakikaten cesur ve kararlı olduğunu görüyorum. Kamu kurumlarının hizmetlerini duyurma noktasında önemli görevler de üstleniyorlar. Bu anlamda tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum. İlimizin gelişmesi ve kalkınması hususunda hep birlikte çalışacağız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Budak ise "Bingöl basını şehrin çıkarlarını önceleyen ve bu anlamda bu eğilime sahip bu hassasiyeti taşıyan insanlardan oluşur. İlin geleceği adına, iyi olabilecek ne varsa ona yoğunlaşan ve bunun için çabalayan eğilime sahibiz. 53 üye arkadaşımızla STK vazifesi görerek ilimize hizmet ediyoruz. Bu anlamlı günde bizleri ziyaret ettiğiniz için tüm gazeteci arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

Vali yardımcıları Cevat Gün ve Tunahan Çil'in de katıldığı ziyaret, kentin geleceğine dair projelerin konuşulmasıyla sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum