Advert
as

“Sosyal Hizmette Girişimciliğin Rolü”

“Sosyal Hizmette Girişimciliğin Rolü”

Bingöl Üniversitesi Sosyal Hizmet ve Etkileşim Kulübü tarafından Sosyal Hizmet Uzmanı ve İşadamı Ufuk Coşkun’un konuşmacı olarak katıldığı “Sosyal Hizmette Girişimciliğin Rolü” Konferansı düzenlendi.

 

Sosyal Hizmet Uzmanı ve İşadamı Ufuk Coşkun’un konuşmacı olarak katıldığı konferans Bingöl Üniversitesi Enstitüler Konferans Salonunda düzenlendi. Programa, Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun, akademik ve idari personelimiz ile sosyal hizmet bölümü öğrencileri katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmet ve Etkileşim Kulübü Başkanı Ömer Çelik, Ufuk Coşkun gibi bir ismi Bingöl Üniversitesi’nde ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduklarını dile getirerek, Coşkun’a ve kendilerini yalnız bırakmayan Bingöl Üniversitesi yönetimine teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından konferansına başlayan Sosyal Hizmet Uzmanı ve İşadamı Ufuk Coşkun, sosyal hizmet alanı ile ilgili özel sektörde istihdam alanları ve girişimcilik konularında yoğunlaştı. Kendi hayatından örnekler vererek konferansa devam eden Coşkun, Bingöl’e teklifine anında olumlu baktığını dile getirerek; “Başarılı olmak için mutlaka ilkeleriniz ve hedefleriniz olsun. Girişimci ruha sahip olmalısınız. Neyi niçin yaptığınızı bilmelisiniz. Attığınız her adımı, yapmak istediğiniz her işi geleceğe yaymalısınız. Kendi hayatımda uyguladığım dört çarpı dört kuralı vardır. Kararlarımı verirken bu kurala uyuyorum. Bu kuralda bir işi yaparken dört çarpı dördün ilk aşaması olan şey dört dakika sonra bana nasıl sonuçları olur. Hemen ardından dört gün sonra, dört ay sonra ve son olarak dört yıl sonra nasıl sonuçları olur? Bunu çok iyi düşünüp, iyi hesap etmeliyiz” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum