Advert
as

Belediye, Kanalizasyon Çalışmasına Başladı

Belediye, Kanalizasyon Çalışmasına Başladı

Solhan Belediyesi, ilçedeki alt yapı sorunu çözmek için kanalizasyon çalışmasına başladı.

 

 

 

Solhan Belediyesi, kış mevsiminin ardından ilçedeki alt yapı sorunu çözmek için kanalizasyon çalışmasına başladı.

Solhan’ın en büyük sorunlarından biri olan kanalizasyon sıkıntısının bu yıl biteceğini belirten Başkan Abdulhakim Yıldız, “ilçemizdeki alt yapı sorunun çözmek için 28 km.lik kanalizasyon çalışmamıza başlamış bulunmaktayız. Solhan’ımız kanalizasyon sorunu artık kalmayacak ve her mahallenin kanalizasyon projesi tamamlanacaktır. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerine yer verdi.

 

 

Yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetlerin en iyisini vermeye çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Yıldız; “Her soruna çözüm olabilecek projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu süre zarfında halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum