Advert
as

Coşkun, Tekrar Bakan Yardımcısı Oldu

Coşkun, Tekrar Bakan Yardımcısı Oldu

Kalkınma Bakanlığı'nda bakan değişikliğine rağmen daha önce Bakan Yardımcısı olan Yusuf Coşkun, yeni bakan Lütfi Elvan'ın da yardımcılığına getirildi.

 

 

65. Hükümeti'nin kurulması ile birlikte bakan yardımcısı atama kararları da 28 Mayıs 2016 tarihli resmi gazete'de yayımlandı. Kalkınma Bakanlığı'nda herhangi bir değişiklik meydana gelmedi ve eski bakan yardımcısı Yusuf Coşkun, Yeni Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın yardımcısı olarak görev yapacak.

 

Coşkun'dan İlk Açıklama

 

Atama kararnamesinin ardından görüşleri alınan Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, atamada imzası bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan’a teşekkür etti.

 

 

Bu süreçte ilgi ve desteğini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti Bingöl il teşkilatına da teşekkür eden Coşkun; “Her daim ilgi ve desteklerini yakinen hissettiğim tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Özellikle bu süreçte dualarıyla bizlere güç veren Bingöl halkına minnettarlığımı ifade ediyor, sonsuz şükranlarımı iletiyorum. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz ile birlikte çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duydum. Gerek ilimize, gerekse ülkemize yaptığı üstün hizmetlerden ötürü özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte de yine gerek kendisi, gerekse Bingöl Milletvekilimiz Sayın Enver Fehmioğlu, Bingöl Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi, İl teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve partimizin diğer kademelerindeki yol arkadaşlarımızla el birliğiyle Bingöl’ümüze hizmet için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeni görevimiz hayırlara vesile olsun, Rabbim, bu kutlu yürüyüşte bizleri mahcup etmesin inşallah” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum