Advert
as

Solhan Spor Haftayı 3 Puanla Kapattı

Solhan Spor Haftayı 3 Puanla Kapattı

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Afyon Belediye Yüntaş’tan 3 puan almayı başardı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi ertelenen 17. Hafta ve 22.hafta müsabakalarında temsilcimiz Solhan Spor Kulübü kendi evinde ağırladığı Afyon Belediye Yüntaş’ı 3-1’lik skorla mağlup etti.

22. Hafta Solhan Spor ile Afyon Belediye Yüntaş arasında gerçekleşen müsabakada ise ilk seti temsilcimiz 25-20 aldı. İkinci seti ise 19-25 alan konuk takım durumu 1-1 yaparak eşitlik sağladı. Üçüncü seti 25-23, dördüncü seti de 25-16   alan Solhan Spor müsabakayı 3-1 kazanan taraf oldu.

Solhan Spor’un bir sonraki 23. Hafta müsabakası Ziraat Bankkart ile 23 Aralık 2020 tarihi saat 13:00’da Ankara Başkent Voleybol Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum