Advert
as

SOLHANSPOR KONGREYE GİDİYOR

SOLHANSPOR KONGREYE GİDİYOR

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor yönetim kurulu değişikliği için kongreye gidiyor. İki sezon kulüp başkanlığını yaptıktan sonra yeni yönetimde yer alamayacağını belirten Ziya Sözen, kongre tarihinin 18 Temmuz Pazartesi günü olacağını aktardı.

Solhan Spor’da yönetim değişikliği için tarih verildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele ederken bu sezon Alparslan Endüstri 1’inci ligine düşen Solhan Spor yeni sezon öncesi kongreye gidiyor.

2019-2020 sezonunda Solhanlı iş insanı Nurullah İslamoğlu’nun başkanlığında Efeler Ligi’ne çıkan Solhan Spor, sezon öncesi yapılan kongre ile Ziya Sözen kulübün yeni başkanı oldu. Sözen, İki sezon kulüp başkanlığını yürüttükten sonra yeni sezonda kulüp başkanlığını yürütmeyeceğini açıkladıktan sonra yeni yönetimin kurulması için çağrıda bulundu. Yeni sezon için her hangi bir çalışma yapılmadığı için Solhan Spor’un akıbeti sorgulanırken lige katılım bedeli son güne kaldı. Yeni bir yönetimin olmadığı için lige katılım bedeli son güne kadar ertelenirken, Başkan Sözen kulübe talipler olduğu üzerine lige katılım bedelini ödeyerek sosyal medya hesaplarından paylaştı. Sözen katılım bedelinin ödenmesinin ardından sosyal medya hesaplarından kongre tarihini paylaştı. Paylaşımda; “Takımımız Solhan Spor’un olağanüstü seçimli kongresi 18 Temmuz Pazartesi günü Solhan Belediyesi Çay Bahçesinde yapılacaktır. Tüm üye ve taraftarlarımıza duyurulur.”

Yapılan paylaşım Solhan Spor taraftarlarını sevindirirken, takımı yakından takip edenleri ise yeni yönetimin kimlerden oluşacağı yönünde merakta bıraktı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum