Advert
as

Yaz Kur'an Kursu Yarışmasında Azkaç, İl Birincisi

Yaz Kur'an Kursu Yarışmasında Azkaç, İl Birincisi

Bingöl müftülüğünce düzenlenen Tecvitli Kur’an-ı Kerim okuma ve dini bilgiler yarışmasında Solhanlı Meleknur Azkaç il birincisi oldu.

 

Yaz Kuran Kursları kapsamında Bingöl müftülüğünde düzenlenen Tecvitli Kur’an-ı Kerim okuma ve dini bilgiler yarışmasında Solhan Ulu Camii öğrencisi Meleknur Azkaç il birincisi oldu.

 

 

Bingöl il ve ilçeleri genelinde düzenlenen Tecvitli Kur’an-ı Kerim okuma ve dini bilgiler yarışmasında Solhan Ulu Camii kurs öğreticisi olan Eda Zengin’in öğrencisi olan Meleknur Azkaç kızlar kategorisinde il birincisi oldu. Birinci olan Meleknur Azkaç, il müftülüğü ve Ulu Camii görevlileri ile Kur’an Kursu öğreticileri tarafından ödüllendirildi. İl birincisi olan Azkaç, ödülünü Ulu Camii İmamı Mehmet Bingöl ve Kurs Hocası Eda Zengin’den aldı.

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum