Advert
as

İHH'dan İhtiyaç Sahibi Ailelere Et Yardımı

İHH'dan İhtiyaç Sahibi Ailelere Et Yardımı

İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, genel merkezin kendilerine gönderdikleri etleri 30 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırdı.


 

Solhan’da düzenledikleri konferanslar, ihtiyaç sahiblerine yönelik kampanyalar, yurt içi ve yurt dışı yardım çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi 30 aileye et dağıttı.

 

 

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Solhan İHH Başkanı Muhammed Veysi Tunç, “Bizler hem madden ham manen mazlumların ve mağdurların yanındayız. Yetim ailelerimiz başta olmak üzere, ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman olma çabasındayız. Hayırseverlerin desteğiyle çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. İslami ve insani hassasiyetle çalışmaktayız. Genel merkezimizin bize ulaştırdığı ortalama 3 kg olan etleri 30 ailemize ulaştırdık. İnşallah çalışmalarımız devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum