Advert
as

Okulda "Meslek Ahlakı" Konulu Konferanslar Düzenlendi

Okulda

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunda ahilik haftası dolayısıyla "Meslek Ahlakı" konulu konferanslar düzenlendi.


Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunda ahilik haftası dolayısıyla hem öğrencilere, hem de öğretmenlere yönelik "Meslek Ahlakı" konulu  konferanslar gerçekleşti.

 

Öğrencilere yönelik gerçekleştirilen konferanslara polis memuru Ayhan Ertürk ve esnaflardan Mehdin Tan tarafından yapılan sunumlarda meslek ahlakı, dürüstlük ve adalet kavramları üzerinde duruldu.

Öğrencilere yönelik gerçekleştirilen bu etkinlikler samimi bir atmosferde soru cevapla son buldu.

Böylece öğrenciler, meslek ahlakıyla ilgili bilgilendirilmeye ve bilinçlendirilmeye çalışıldı.

 

Öğretmenlere yönelik düzenlenen etkinliğe ise örnek ve öncü bir eğitimci olan emekli öğretmen, Abdullah Ayman katıldı. Sohbet havasında gerçekleştirilen sunumda, tecrübeler ışığında meslek ahlakının temel ilkelerini açıkladı.

Öğretmenlerin sorularının cevaplandırılmasının ardından program son buldu.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum