Advert
as

Umut Kervanı, İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

Umut Kervanı, İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

İlçemizde faaliyet yürüten Solhan Umut Kervanı, ihtiyaç sahibi 37 aileye gıda yardımı yaptı.


Fakir, muhtaç ve yetimlerin yüzünü güldürmek amacıyla faaliyet yürüten Solhan Umut Kervanı, yaptığı çalışma sonucu ilçede 37 muhtaç aileye gıda yardımında bulundu.

 

 

Yardım çalışmaları hakkında yapılan açıklamada,”Hayırsever esnaf, vatandaş ve kardeşlerimizin desteği ile 37 aileye gıda yardımında bulunduk. Kendin için istediğini, kardeşin için isteyen bir anlayışın müntesipleri olarak toplumsal bir yara olan fakirlik ile mücadele etmek için gayret göstermeye çalışıyoruz. Bu anlamda bu yaranın kapanması için yapılan her çalışma bizim nazarımızda çok değerli ve hayırlı bir çalışmadır. Bu hayırlı çalışmaya katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbimiz hayırlarını kabul etsin.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum