Advert
as

Yanılmaz, Atölye Çalışmalarını İnceledi

Yanılmaz, Atölye Çalışmalarını İnceledi

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, öğrencilerin ve öğretmenlerin yaptığı işleri ve çalışmaları yerinde inceledi.


 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğrencilerin ve öğretmenlerin döner sermaye kapsamında yaptığı işleri ve çalışmaları yerinde inceledi.

 

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi döner sermaye kapsamında serbest piyasaya ve resmi kurum/kuruluşlara yapılan işler hakkında bilgi veren Okul Müdürü Çağrı Bektaş,“Solhan Kaymakamlığı ve SYDV tarafından yürütülen proje kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencisi bulunan ve imkânı yetersiz olan 200 haneye kitaplık, çalışma masası ve çalışma sandalyesi okulun mobilya ve iç mekân tasarımı alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından imalatı yapılarak SYDV´ye teslim edilmeye başlanmıştır. Döner sermaye işletmesi kapsamında yapılan çalışma masaları hem ihtiyaç sahibi öğrencilere evlerinde daha iyi çalışma imkânı sağlamış, hem imalat işleriyle okulumuz öğrencilerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmuş hem de serbest piyasada okulumuzun da söz sahibi olması açısından önemli bir çalışma olmuştur. Bu proje kapsamında başta İlçe Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen tüm amir ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ise okulda yapılan çalışmalarda emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum