Advert
as

Engelli Öğrenciler, Okumuş ve Yıldız’ı Ziyaret Etti

Engelli Öğrenciler, Okumuş ve Yıldız’ı Ziyaret Etti

Özel Güneş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kaymakam Fatih Okumuş ve Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kaymakam Fatih Okumuş ve Abdulhakim Yıldız, Özel Güneş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini makamında ağırladı. 

 

Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrencileri makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Fatih Okumuş engelli çocukların bizim en kıymetli varlıklarımız olduğunu söyledi.

 

Rehabilitasyon Merkezinde verilen eğitimler hakkında bilgi alan Kaymakam Okumuş ve Başkan Yıldız, misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Okumuş ve Yıldız, öğrencilerin durumları hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.

 

 

Ziyaretler, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum