Advert
as

“Haftanın 3 Günü Sizinleyiz”

“Haftanın 3 Günü Sizinleyiz”

Solhan Haber’in haftanın üç günü halkımızla buluşacağını belirten Gazetemiz İmtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi, “Bugünden itibaren Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yayın hayatında olacağız.” dedi.

 

Solhan Haber Gazetesinin haftanın üç günü halkımızla buluşacak olması ile ilgili açıklama yapan Gazetemizin İmtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi," Yaklaşık on üç yıldır haftalık yayın yapan gazetemiz ile Solhan’a halkımıza hizmet ediyoruz. Bugüne kadar 575 sayı gazete çıkardık. Başarımızı Solhan halkının bize duyduğu güven ve gösterdiği desteğe borçluyuz.

 

Gayemiz Bingöl merkez ve ilçelerindeki haberlerin yakından takip edilmesini sağlamak, halkımızın sorunlarını yansıtmak, etkili ve yetkililerin halkımızın sorunlarına çözüm bulmasını sağlamak ve bu süreçle ilgili gelişmelerden halkımızı haberdar etmektir.

 

Solhan Haber Gazetesi ailesi olarak heyecanlı ve mutluyuz. Bugünden itibaren Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yayın hayatında olacağız.  İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum