Advert
as

Atletizm Kursu Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Atletizm Kursu Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan atletizm kursunun eğitimleri, havaların güzel geçmesinden dolayı dışarıda devam ediliyor.

 

 

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor tesislerinde açılan atletizm kursunun eğitimleri, havaların güzel geçmesinden dolayı dışarıda devam ediliyor.

 

06.11.2017-13.06.2018 Tarihleri arasında 220 saat olarak açılan Atletizm Kursunun antrenörü Ümit Sekin, eğitim gören öğrencileri havaların güzel geçmesinden ötürü kapalı alanda yapılan çalışmaları dışarıya taşıdı.

 

Atletizm alanında yetenekli, lise mezunu ve lise son sınıfta yer alan öğrencilerden oluşan öğrenci ekibi, Atletizm çalışmalarının yanında aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük bölümlerinin yetenek sınavlarına da hazırlandığı belirtildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum