Advert
as

Çağrı - Der, Kurban’da Muhtaçları Sevindirdi

Çağrı - Der, Kurban’da Muhtaçları Sevindirdi

Solhan Çağrı - Der, 'Yasin Börü'nün Ulaştıramadığı Kurban Etlerini Siz Ulaştırın' sloganıyla 350 muhtaç aileye kurban eti dağıttı.

 

 

Solhan Çağrı Der, Umut Kervanı Yardım Platformu'nun Türkiye genelinde ‘Yasin Börü'nün ulaştıramadığı Kurban etini siz ulaştırın' sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında 350 muhtaç aileye kurban eti dağıttı.

Yaptığı hayırlı hizmetlerle bilinen Solhan Çağrı- Der, bu kurban bayramında da tüm üye ve gönüllüleriyle İki yıl önce kurban bayramında fakirlere kurban eti dağıtırken Diyarbakır’da Şehit edilen birer Yasin, birer Hasan, birer Riyad ve Cumali misali ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere kurban etlerini ulaştırmak için yoğun çaba sarf etti.

 

Fakir, muhtaç, mağdur ve yetim ailelere aylık yaptığı gıda yardımlarının yanı sıra, Kurban bayramında da hayır sahiplerinin kurbanlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak hayır hizmetlerine devam eden Çağrı Der, Solhan merkez ve Arakonak beldelerinde kurbanları muhtaç ailelere ulaştırdı.

 

Dernek tarafından yapılan açıklamada,”İki yıl önce kurban bayramında fakirlere kurban eti dağıtırken Diyarbakır’da Şehit edilen Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarını bu kurban bayramında andık. Onların fakirlere ulaştıramadığı kurban etini bizler onların adına dağıtıp fakir ve muhtaçlara ulaştırdık. Bu kapsamda Solhan Merkez ve Arakonak Beldesinde 350 ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere kurban eti dağıtıldı.”denildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum