Advert
as

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Burs İmkânı

   İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Burs İmkânı

Bingöl Fen Lisesi Mezunları Derneği (BİNFEN-DER), ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik burs başvurularının başladığını duyurdu.

BİNFEN-DER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Küçüktorun, başvuru yapmak isteyen öğrencilerin Bingöl Fen Lisesi'nin internet sitesinden ya da BINFEN-DER'in twitter adresinden başvuru formunu indirerek, ekleri ile beraber Bingöl Fen Lisesi'ne bırakmaları gerektiğini söyledi. 

Kuruluş amaçlarının Bingöl'ün geleceğine katkı sunmak olduğunu belirten Başkan Küçüktorun; “BİNFEN-DER'in kuruluş amacı; Bingöl'ümüzün geleceğine katkı sunmaktır. Buna da ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vererek başlamış bulunmaktayız. Katkılarımızı bu şekilde sınırlandırmadan her alanda gün geçtikçe arttırarak ilerlemeyi hedefliyoruz. Elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışırken bize destek olan; başta dernek üyelerimiz ve okul müdürümüz olmak üzere, yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerimize minnet duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum