Advert
as

TİGAD Bingöl Temsilcisi Mahfuz Demir Oldu

TİGAD Bingöl Temsilcisi Mahfuz Demir Oldu

İnternet haberciliğinin yasalaşması konusundaki çabaları ile gündeme gelen Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Bingöl il temsilciliğine Gazeteci Mahfuz Demir atandı.

Özellikle internet yasasının TBMM’de kabul edilmesi için yaptığı ziyaretler ve çalışmalar ile tanınan Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği, Türkiye genelinde 60 ilde temsilcilik atamalarını gerçekleştirerek çalışmalarını ülke geneline yaymaya başladı.

TİGAD'ın Genel Başkanı Okan Geçgel, "60 İlde temsilciliklerimizi resmi olarak atadık, haklarımızı ve görevlerimizi iyi biliyoruz, dersimize iyi çalışıyoruz, sadece dernek üyelerimizin değil tüm internet gazeteciliği ile uğraşan basın mensuplarının sorunlarını araştırıyor gerekli çözümler için uzmanlarla işbirliği yapıyoruz. TBMM'de yasa yapıcılarla temas halindeyiz, sorunların çözümünü içeren yasa taslağımızı alt komisyonlara kadar getirdik, sonunu da getireceğiz. TİGAD Bingöl İl Temsilciliği'ne MD Media Group Başkanı Mahfuz Demir atanmıştır. Hayırlı olsun." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum