Advert
as

"Kudüs’ün Rengi" Fotoğraf Sergisi Büyük İlgi Gördü

Bingöl HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Kudüs için farkındalık oluşturmak için fotoğraf sergisi düzenledi.

Bingöl Sanat Sokağında açılan fotoğraf sergisinde işgal altında olan Kudüs ve mazlum Filistinlilere karşı işlenen vahşet gözler önüne serildi. HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu Kudüs’ün Rengi temalı fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.

Sergide konuşan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, Filistin ve Gazze tüm Müslümanlar için öncelikli ortak paydamızdır. Bu işgale ve bu zulme sessiz kalma Kudüs’ü Yahudilere altın tepside sunmak olur. Sadece bununla sınır değil, zira mescidi aksa tüm Müslümanların onuru, şerefi ve izzetidir. Dolayısıyla bu bilinçle mescidi aksa asla Müslümanlardan başkasına teslim edilemez.

Gazze’de yaşananlardan dolayı bütün Müslümanların uymaları gerektiğini vurgulayan Alpaya, “Bütün dünyanın gözleri önünde Gazze’de ve mazlum Kudüs’ümüzde Siyonist işgalcilerin elleri ile büyük bir vahşet ve dram uygulanıyor. Bundan dolayı biz oradaki vahşete ve drama farkındalık oluşturmak adına gençlik kollarımızın öncülüğünde böyle bir program düzenlemeyi düşündük. Türkiye’nin her tarafında biz HÜDA PAR olarak elimizden geldiği kadar Gazze ve Kudüs’e sahip çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışıyoruz. İnşallah bütün dünya Müslümanları bu şekilde uyanırlar ve farkındalık oluşturmak adına daha güze programlar yaparlar.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum